BT Duurzame Installatietechniek BV

BT Duurzame Installatietechniek, uw waardige en betrokken partner op het gebied van zonnepanelen en duurzame technieken.

Zonnekeur Installateur op het gebied van zonnestroom

Over BT Duurzame Installatietechniek BV

Ons hechte team van gedreven en deskundige mensen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voorschriften. Regelmatige training en opleiding zorgen er bovendien voor dat wij dit blijven. BT Duurzame Installatietechniek beschikt over een betrouwbaar netwerk van leveranciers en onderaannemers, waardoor wij in staat zijn om u een totaaloplossing te bieden. Goede communicatie is belangrijk binnen onze organisatie. Afspraak is afspraak, daar staan wij voor!

Het werkgebied van BT Duurzame Installatietechniek ligt binnen een straal van ongeveer 35 km rondom ‘s-Hertogenbosch. Deze keuze hebben wij specifiek gemaakt omdat wij het belangrijk vinden onze klanten van een persoonlijke en snelle service te kunnen voorzien.

Het bedrijf was eerder bekend als BT zonne-energie.

Activiteiten

BT Duurzame Installatietechniek is uw partner op het gebied van duurzame en energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen zoals ledverlichting, zonnepanelen, energie-opslag, warmteterugwinning, zonneboilers, warmtepompen en oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om u van goed advies te voorzien over de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen met uw keuze voor bepaalde duurzame of energiebesparende producten en kunnen voor u de totale installatie en nazorg uit handen nemen.

Werkzaam in

  • Noord-Brabant

Contactgegevens

Biestkampweg 27
5249 JZ Rosmalen

http://www.btduurzaam.nl
info@btduurzaam.nl
073-82 22 157