B&W Energy

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in duurzaamheid (energie)

Zonnekeur Installateur op het gebied van zonnestroom

Over B&W Energy

B&W Energy Nederland B.V. heeft middels onze Duitse firma in Heiden (Noordrijn-Westfalen) al 15 jaar ervaring. Sinds 2013 hebben wij ook een onderneming in Ulft (Gelderland). Met de Duitse kennis, ervaring en producten informeren en adviseren we onze (Nederlandse) klanten. We zetten ons actief in om de duurzame energie onderandere in de regio Achterhoek te stimuleren.

Hoofdkantoor:
B&W Energy GmbH & Co. KG
Leblicher Str. 27
46359 Heiden
Duitsland

Activiteiten

Vanaf 2013 hebben we in Nederland voor particulieren, agrarische – en bouwbedrijven, projectontwikkelaars, overheid en investeerders al meer dan 650 installaties verkocht met als hoogtepunt in 2016 het unieke 2 MW Solarpark “de Kwekerij” in Hengelo (Gelderland). Voor meer informatie zie www.nlsolarparkdekwekerij.nl.

Naast alle andere projecten hebben we ook het Zonnepark “De Groene Weuste” in Wierden (Overijssel) gebouwd. Als hoofdaannemer van dit project hebben wij het ontwerp, de realisatie en het onderhoud voor onze rekening genomen. Het unieke aan dit zonnepark is dat we het hebben gerealiseerd met en door lokale ondernemers en dat mensen met een uitkering de gelegenheid hebben gekregen om werkervaring op te doen bij de bouw van dit zonnepark. Deze maatschappelijke bijdrage heeft het ertoe geleid dat het Zonnepark “De Groene Weuste” in Wierden de Energy Pitch 2016 heeft gewonnen! Voor meer informatie zie https://weustestroom.nl/.

Werkzaam in

  • Gelderland
  • Overijssel
  • Utrecht

Contactgegevens

Pastoor Vernooijstraat 16
7071 BR Ulft

http://nl.bw-energy.de/nl/
info@bw-energy.nl
0315-711388