Coro Zonnepanelen-Electrotechniek BV

Wij zijn geen prijsvechter maar we leveren kwaliteit in zonnepanelen.

Zonnekeur Installateur op het gebied van zonnestroom

Over Coro Zonnepanelen-Electrotechniek BV

Sinds Januari 2010 zijn wij fulltime bezig met vier eigen medewerkers met de verkoop en installatie van zonnepanelen. Daarnaast maken wij gebruik van enkele montageploegen die ons ondersteunen met het plaatsen van de installaties. Wij doen dit vanuit onze standplaats in Breda en werken veelal in Zuid – West Nederland. Wij doen één ding en dat doen wij goed!

Activiteiten

Wij houden ons bezig met het leveren en monteren van zonnepanelen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Kwaliteit zegt iets over het ontwerp en de gebruikte materialen, maar ook over vakmanschap. Het zegt echter niets over de opbrengst. Moeten we naast kwaliteit ook niet kiezen voor opbrengst? Als we een hogere prijs betalen maar een veel betere opbrengst hebben, dan hebben we dus eigenlijk een voordeliger product en niet zoals veel mensen denken een duurder product. Onze tip: kijk dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar de prestaties. Voordelige aangeboden zonnepanelen presteren aanmerkelijk minder bij lage lichtintensiteiten. Wij voorzien u graag van een passend advies.

De systemen die wij samenstellen worden met behulp van simulatie software getoetst op prestatie. Hierdoor hebben we inzicht in de te verwachten opbrengst. In deze simulatie houden wij rekening met de hellingshoek, oriëntatie en locatie. Met behulp van historische weerdata krijgen we zeer reële waarden. Bij meerdere systemen hebben we dit gevolgd én in de praktijk hebben we zelfs meer opbrengst dan voorspeld. Een mooi resultaat dus!

Werkzaam in

  • Noord-Brabant
  • Utrecht
  • Zeeland
  • Zuid-Holland

Contactgegevens

Nikkelstraat 20
4823 AB Breda

http://coro-zonnepanelen.nl/
info@coro-zonnepanelen.nl
076-58 79 002