RE-source

RE-source Renewable Energy, Zonnekeur Installateur op het gebied van zonnestroom en zonnewarmte

Over RE-source

RE-Source is een gespecialiseerde duurzame-energie installateur met een geschiedenis die teruggaat tot eind jaren ’70 van de vorige eeuw. Na veel pionierswerk staan we nu gelukkig aan de vooravond van de omschakeling naar een duurzame energievoorziening. Nieuwe ontwikkelingen maken ‘nul-op-de-meter’ mogelijk! Met een warmtepomp en zonne-energie kunt u nu, ook in een bestaande woning, soms al naar een energie-neutrale situatie toe.

Het eerste contact met u als klant is voor ons uitermate belangrijk. We gaan uit van uw wensen en niet van wat wij willen leveren. RE-Source vindt dat het installeren van zonne-energie producten maar op één manier kan gaan, en dat is de juiste! De producten moeten van goede kwaliteit zijn en voldoen aan de wettelijke eisen en dat geldt ook voor de installatiewerkzaamheden. Veiligheid en degelijkheid staan daarbij voorop.

Activiteiten

RE-source Renewable Energy levert aan particulieren en bedrijven.

RE-source levert uitsluitend hoogwaardige producten die geleverd worden door gerenommeerde systeemhuizen en fabrikanten.Wij weten, na meer dan 30 jaar werkzaam te zijn in deze branche, als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit van producten en leveranciers is. Het is voor kleinere bedrijven, waaronder ook kantoor aan huis, erg interessant om in zonne-energie te investeren. Zonne-energie wordt door de fiscus als roerend goed gezien en is daarmee onafhankelijk van het eigendom van het pand belangrijk voor kantoor aan huis.

Werkzaam in

  • Flevoland
  • Gelderland
  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Overijssel
  • Utrecht
  • Zuid-Holland

Contactgegevens

Habraken 2321b
5507 TK Veldhoven

http://www.resourcesolar.nl
solar@resourcesolar.nl
040-23 00 640