Technisch Installatiebedrijf Schulte Denekamp B.V.

Van advies tot installatie, nazorg en onderhoud: bij Schulte Energie en Techniek kunt u terecht voor werkelijk alles op het gebied van duurzame energietechniek, elektrotechniek, installatietechniek en zonne-energie.

Over Technisch Installatiebedrijf Schulte Denekamp B.V.

Al meer dan dertig jaar is Schulte Energie en Techniek specialist in installatie- en elektrotechniek. Daar is in de afgelopen jaren een belangrijke nieuwe deskundigheid bijgekomen: duurzame energie installaties als zonnepanelen en- boilers, warmtepompsystemen en houtpelletketels. Al onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het spreekt voor zich dat ons eigen bedrijfspand in Denekamp energieneutraal is. In een straal van ongeveer 100 kilometer rondom Denekamp kunnen we u voorzien van het beste advies en kwalitatief hoogwaardige installaties.

Activiteiten

Zonnekeur Installateur op het gebied van zonnestroom

Schulte Energie & Techniek draagt zorg voor het advies, ontwerp en de engineering van zonne-energie systemen voor particulieren, bedrijven, agrariërs, woningbouwcorporaties, sportverenigingen of VvE’s. Met onze eigen montagedienst heeft u 1 aanspreekpunt en zijn we in staat om systemen van klein tot groot te realiseren. Onze systemen, denk aan een bestaande woonhuizen met zonnepanelen op het dak of nieuwbouw met zonnepanelen in het dak verwerkt, een plat dak, schuur, of veldopstelling, worden uitgevoerd conform de geldende NEN voorschriften, VCA veiligheidsvoorschriften en ZONNEKEUR voorschriften.

Werkzaam in

  • Drenthe
  • Gelderland
  • Overijssel