Zon & Co

Zon&Co Expert in zonne-energie. Erkend installateur van zonnepanelen op grote daken, voor MKB, coöperaties, VvE’s en particulieren.

Zonnekeur Installateur op het gebied van zonnestroom

Over Zon & Co

Zon&Co is in 2008 door Johan Beijert en Jos van der Meer opgericht.
“Het fantastische gevoel om je eigen elektriciteit en warmte te produceren en tegelijkertijd geld te besparen, gunnen wij iedereen! “ Dit is de basis van Zon&Co.

Visie
Wij geloven in de kracht en de wijsheid van het individu. We willen mensen helpen een leefbare wereld achter te laten voor toekomstige generaties. Hiervoor leveren wij advies en producten waarmee mensen al hun benodigde energie op een duurzame wijze zelf kunnen produceren.

Missie
De missie van Zon&Co is het informeren van mensen en het adviseren over de mogelijkheden die zonne-energie biedt. Zo probeert Zon&Co zoveel mogelijk daken te voorzien van duurzame zonne-energiesystemen.

 

Activiteiten

Zon&Co adviseert over, ontwerpt, levert en installeert duurzame zonnestroomsystemen

We bieden kwaliteitsproducten van Europese topmerken. Onze professionals zoeken voor de klanten altijd het meest optimale resultaat. Onze service biedt een gegarandeerde opbrengst de komende 15 jaar. Ruime ervaring met zowel grote daken als particuliere woningbouw. Onze klanten zijn: bedrijven, overheden, coöperaties, VvE’s, scholen, utiliteit en particulieren.

Referenties: Fiction Factory Amsterdam, Universiteit Leiden, Lisman&Lisman vastgoed, Gemeente Amsterdam, diverse Hogescholen in Noord-Holland en Metro bedrijf Amsterdam.

Facebook
Twitter
Instagram

Werkzaam in

  • Flevoland
  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland

Contactgegevens

H.J.E. Wenckebachweg 49-C
1096 AK Amsterdam

http://www.zonenco.nl/
info@zonenco.nl
020 -777 17 81