Fürstenberg collectief Sevenum kiest voor CMS Energiesystemen

De bewoners van de Fürstenbergstraat in Sevenum hebben zich samen ingezet om collectief over te gaan op de aanschaf van zonnepanelen. Verschillende leveranciers zijn hiervoor benaderd en er is gekozen voor CMS Energiesystemen. De belangrijkste redenen om voor CMS te kiezen waren de goede referenties uit de buurt, een regionale speler met veel kennis en ervaring, geen standaard pakket maar maatwerk per adres en een goede prijs/prestatie verhouding.
Kwaliteit staat bij CMS Energiesystemen hoog in het vaandel geschreven. Of u nu kiest voor een standaard paneel of een hoogwaardig paneel van bijvoorbeeld LG Solar of Panasonic, wij leveren altijd alleen producten waar wij volledig achter staan. Dat geldt ook voor de omvormers die wij leveren. Daarom is CMS Energiesystemen ook altijd voorstander geweest van een “keurmerk” voor PV installateurs en waren wij in 2013 als een van de eerste bedrijven in Nederland “zonnekeur” gecertificeerd.
We merken dat bedrijven meer letten op het zonnekeur dan particulieren. Bedrijven hechten er meer waarde aan en willen ook weten met wie ze zaken doen. Particulieren letten meer op prijs.  Wat ons betreft is beide van belang, een scherpe prijs maar zeker ook een betrouwbaar bedrijf dat een kwalitatief goede installatie levert.
J. Wismans, directeur CMS Energiesystemen