Greenfocus: Verbaas elke klant

Greenfocus is opgericht in 2008 met als oorspronkelijke doel om het MKB te verduurzamen. Inmiddels heeft Greenfocus zich ontwikkeld tot een team met enthousiaste medewerkers dat zich dagelijks bezighoudt met het verduurzamen en energiezuiniger maken van gebouwen en organisaties.

Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds een adviestak die volledig onafhankelijk en gecertificeerd adviezen uitbrengt. Anderzijds worden op grote schaal zonne-energie systemen, windturbines en LED verlichting geïnstalleerd. Wij begeleiden vele gemeenten, bedrijven, (semi-) overheidsinstanties en particulieren bij het realiseren van hun duurzaamheidsambities.

Greenfocus heeft slechts één doel: het verduurzamen van Nederland. Daarbij hebben wij een samenleving voor ogen waarbij de mens op een verantwoordelijke en respectvolle manier met zijn sociale en natuurlijke omgeving omgaat. Greenfocus werkt hier naartoe door duurzaamheid op een integrale en unieke wijze te benaderen. Wij bekijken de mogelijkheden en realiseren op een creatieve en pragmatische manier duurzaamheidsambities. Wij zijn trots op meer dan 1.500 duurzame projecten, voor o.a. de Gemeente Amsterdam, Rijksgebouwendienst, woningbouwcorporatie Ymere, Delta Lloyd, de Hogeschool van Amsterdam en vele particulieren.

Sinds de oprichting hecht Greenfocus niet alleen waarde aan het nastreven van deze doelstelling, maar aan ook de manier waarop dit gedaan wordt. Bij het contact met onze klant staat daarom eerlijkheid voorop. Tijdens het advies- en/of implementatietraject doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant honderd procent tevreden is.

Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden.  Daarom is ons motto: verbaas elke klant.