Open dag RE-Source 4 oktober

Voor de tweede keer dit jaar zet RE-Source de deuren open voor publiek. Iedereen is zeer welkom met, naar we hopen, in uw kielzog uw vrienden, kennissen en familieleden die nog niet de gelukkige bezitters van een zonne-energie installatie zijn. Als klein regionaal werkend bedrijf maakt RE-Source graag gebruik de goede naam om meer publiciteit te maken

Tijdens de open dag is er ook een primeur: de warmtepomp. Klanten vragen steeds vaker naar de mogelijkheid om ook op ruimteverwarming en warmwater (de gasrekening) te besparen. Een zonneboiler is daar een uitstekend systeem voor, maar als het dak geen plaats biedt voor een zonnecollector is dat geen optie. Een warmtepomp op een slimme manier inzetten kan dan soms een goede oplossing zijn om het gasverbruik terug te dringen. Tijdens de open dag zal om 12 en 15 uur een lezing hierover gegeven worden. Tussendoor om ½ 12 en ½ 2 zijn lezingen over zonne-energie.

Het is voor iedereen mooie gelegenheid om eens rustig wat meer informatie op te doen. Met 35 jarige ervaring, een objectief verhaal verwachten, want ‘eerlijk duurt het langst’ en dat blijkt wel uit het lange bestaan van RE-Source (Er is in Nederland geen zonne-energiebedrijf al zo lang bezig! Zonnevang van 1979 – 1994; Gramsbergen Solar van 1995 – 2004 en RE-Source van 2004 tot heden).

Dit jaar bestaat RE-Source dus alweer 10 jaar. Gesetteld en een stevige plek tussen het snel groeiende aantal zonnepanelen ‘installateurs’. Inmiddels SEI erkend voor zowel zonnestroom als zonnewarmte, en ook het eerste Nederlands ZONNEKEUR gecertificeerde bedrijf.

Met deze SEI erkenning EN het ZONNEKEUR wordt aangegeven hoe belangrijk het is dat vakbekwame installatiebedrijven de markt bedienen.

resource_solar_logo