SolarNRG Zonnekeur Installateur

SolarNRG (2003) is één van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor zonne-energie. Bij SolarNRG kunt u terecht voor advies, aanschaf en installatie van zonnepanelen tegen de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding.

Kwaliteit, professionele begeleiding en innovatie staan hoog in het vaandel en zijn belangrijke kerncompetenties. SolarNRG vervult op dit moment twee functies:

  • Leverancier en installateur voor consumenten, utiliteiten, grote EPC projecten en collectieven
  • Groothandel – met technische en commerciële ondersteuning – voor lokale dealers/installateurs

SolarNRG heeft haar eigen productiefaciliteit voor montagemateriaal die in nauwe samenwerking met TNO ontwikkeld zijn. Met behulp van de meest moderne machines worden de bevestigingsmaterialen volautomatisch geproduceerd.

Daarnaast biedt SolarNRG commerciële ondersteuning met een zeer geavanceerd softwarepakket, de NRG Portal. Dit pakket stelt de SolarNRG-dealer in staat om zeer eenvoudig en snel offertes uit te brengen op basis van 20.000 reeds ontworpen, samengestelde en beoordeelde PV-systemen. Deze systemen worden volledig op maat gemaakt in ons 4300 m2 grote magazijn, en compleet uitgeleverd. De installateur hoeft dus niet meer te boren en te zagen!

Met ruim 20 medewerkers waaronder meerdere technisch specialisten is maatwerk bij SolarNRG de standaard. Van hoogrendement zonnepanelen tot bliksembeveiliging, van optimizers tot esthetische dunne film panelen en van sandwichdaken tot open veld opstellingen, SolarNRG heeft vrijwel overal een oplossing voor.

link naar SolarNRG