Zon Bewust kiest bewust voor Zonnekeur

Zonnekeur biedt klanten van een Zonnekeur-installateur zekerheid dat een systeem volgens strikte richtlijnen wordt ontworpen en geïnstalleerd. Zon Bewust is dan ook trots dat ze, met hun huidige bedrijfsvoering en KvINL gecertificeerde werknemers, laten zien Zonnekeur-waardig te zijn.

In een markt die steeds volwassener wordt, is het belangrijk dat er op het gebied van vakdeskundigheid en veiligheid een waarborg is. Deze waarborg wordt geboden door Zonnekeur. Zon Bewust staat dan ook volledig achter dit initiatief wat de zonne-energie sector ten goede komt.

Voor klanten is het vaak moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende aanbieders. Bij het adviseren en installeren van een zonne-energiesysteem komt veel kijken op zowel technisch gebied als wet- en regelgeving. Hoe weet je als consument dat het bedrijf waar jij een offerte van hebt ontvangen in bezit is van al deze kennis en uiteindelijk een goed en kwalitatief systeem biedt, die de komende jaren zorgeloos duurzame energie voor jou produceert? Door te kiezen voor een Zonnekeur-installateur weet de klant dat hij met een gedegen en deskundige partij te maken heeft, die zijn zaken op orde heeft, wat toch wel erg prettig is.

LOGO zb3