Zonnekeur Installateur CMS Energiesystemen verkozen tot LG Solar Pro partner

Foto installer award 2014CMS Energiesystemen uit Horst is door LG Solar verkozen tot één van de tien LG Solar Pro partners in Nederland en tekent de partnerovereenkomst met LG Solar. LG Solar is onderdeel van LG Electronics, een wereldwijde, financieel sterke onderneming met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.

Dankzij de in de halfgeleiderindustrie opgedane kennis werd een vlakker celoppervlak ontwikkeld, waardoor het rendement van de zonnecellen stijgt tot boven de 21%. Het paneel kan invallend licht zowel aan de voor als achterkant van de cellen verwerken, waardoor de cellen van de MonoX™ NeON efficiënter zijn dan conventionele zonnecellen en een hoger rendement opleveren.

CMS Energiesystemen is verheugd door LG Solar te zijn uitgekozen als professioneel partner en ziet het ook als een stuk erkenning als innovatief bedrijf in de Solar business. Hiermee wordt een zeer hoogwaardig en esthetisch zeer mooi product toegevoegd aan het portfolio van CMS Energiesystemen en wordt het onderscheidend vermogen verder vergroot.