Zonnepanelen installateur Atama Solar Energy is verhuisd

Zonnepanelen installateur Atama Solar Energy is verhuisd naar een nieuwe locatie in Elst. De afgelopen jaren is Atama uitgegroeid tot een van Nederlands grootste zonnepanelen installateurs. Door de verhuizing heeft het bedrijf de drie vorige locaties samen weten te voegen in een efficiënt en klantvriendelijk nieuw kantoor

Directeur Allard Dijkstra: “In onze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Door onze focus op kwaliteit, kennis en de ambitie om ‘het beste jongetje van de klas te zijn’ hebben we de afgelopen jaren een grote kwaliteitssprong gemaakt. Onze klanten weten ons te vinden en ons daarin te waarderen. De nieuwe locatie biedt veel efficiënte voordelen en daarmee kunnen wij niet alleen onze doelstelling en ambities, maar ook die van onze klanten beter waarmaken”

Zonnekeur
Volgens Dijkstra – die het afgelopen jaar met Atama het Zonnekeur certificaat, “het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie” behaalde – is het succes te danken aan de constante focus op kwaliteit en eigen personeel. “Alleen met eigen personeel, welke wij direct kunnen aansturen en opleiden, kunnen wij aan de kwaliteitseisen van onze klanten voldoen. Zo kunnen wij garanderen dat het product, wat in minstens 25 jaar op de daken moet blijven liggen, ook daadwerkelijk 25 jaar blijft doen waar het voor is aangeschaft, namelijk goedkope groene energie opwekken.”

2015
Over 2015 is Dijkstra erg optimistisch. Er is voor ruim 1 gigawatt aan subsidie aangevraagd voor zonnepanelen, die uiteindelijk ook geplaatst dienen te worden. Wij hebben eind 2014 voorbereidingen getroffen om deze groei explosie te kunnen opvangen zonder dat daarbij de kwaliteit verloren gaat.