Waarom Zonnekeur?

Steeds meer mensen zien dat de zon een belangrijke belofte is voor een schone en betaalbare energie in de toekomst. Het laten installeren van zonnepanelen of een zonneboiler is populair.
Tegelijkertijd zijn het relatief nieuwe technologieën; in de meeste technische opleidingen kwam zonne-energie tot voor kort nauwelijks aan bod. Het is voor een klant moeilijk te beoordelen of een installateur over de benodigde expertise beschikt. Voor een leek is het niet te zeggen welk rendement een zonneboiler daadwerkelijk kan halen. Om die reden is het keurmerk Zonnekeur in het leven geroepen. Producten en bedrijven die het Zonnekeur voeren, daar kunt u van op aan.

Kwaliteit

Bij de aanschaf van een zonne-energie installatie is het van belang dat u er vanuit kunt gaan dat het systeem het maximale rendement haalt. U laat immers de opbrengst meewegen bij uw aankoopbeslissing. Wanneer u kiest voor een zonneboiler met Zonnekeur weet u dat het rendement in orde is. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat er nogal wat vakmanschap komt kijken bij een juiste installatie. Goede keuzes zijn van groot belang, ook bij de details.
De producten van het Zonnekeur “Zonneboiler” voldoen aan alle normen, zijn betrouwbaar en veilig en u kunt zeker zijn van de gespecificeerde opbrengst. De bedrijven die het Zonnekeur “Installateur” voeren zijn deskundig, kunnen dat ook aantonen, leveren producten die aan alle normen voldoen en geven u een goed advies. In beide gevallen staan de bedrijven onder toezicht om regelmatig te controleren of ze het goed blijven doen.

Zekerheid

Kiezen voor zonne-energie is kiezen voor de toekomst. Je mag dan ook verwachten dat de systemen lang meegaan. Kies daarom voor de zekerheid van het Zonnekeur. Een keuze voor het Zonnekeur is een betrouwbare keuze!

Veiligheid

Zonne-energieproducten leveren veel energie. Daar moet je mee oppassen. Veiligheid in gebruik en bij de montage is daarom van groot belang.
De producten die door de Zonnekeur installateur worden geleverd voldoen aan de veiligheidsregels en de monteurs werken allemaal strikt volgens de regels van het veilig werken op daken. Gezien het gevaar bij het werken op hoogten, raden wij aan alleen deskundigen het dakwerk te laten uitvoeren. De installateurs met het Zonnekeur weten als geen ander hoe dat moet.

Kies voor zekerheid, kies voor Zonnekeur

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring en hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. De Zonnekeur zonneboiler voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruikt van zonne-energie.

Naar bedrijven met Zonnekeur Installateur

Naar boilers met Zonnekeur